Naslovnica Trebinje Ženski košarkaški klub Trebinje 03 na prijemu u Gradskoj upravi

Ženski košarkaški klub Trebinje 03 na prijemu u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović juče je organizovao prijem za uspješne mlade sportistkinje iz Trebinja ženski košarkaški klub Trebinje 03, prvakinje Lige mladih BiH.

Gradonačelnik Petrović i njegov zamjenik Mirko Ćurić pozdravili su sve prisutne i zahvalili se na posjeti Gradskoj upravi, te im ovom prilikom čestitali na postignutim rezultatima i osvojenim medaljama.

„Vi ste pravi primjer uspješnog sportiste, vi ste ponos našeg grada i pravi primjer za sve mlade ljude, naš cilj je da što više ljudi okrenemo prema sportu, da mlade ljude sklonimo sa ulica, odmaknemo od računara i telefona, jer sport izgrađuje duh i tijelo. Timski rad vodi uspjehu, svi sportski kolektivi treba tako da nastupaju i tako da se takmiče“, rekao je gradonačelnik Petrović.
U toku iduće godine planovi Gradske uprave su da se u trebinjski sport uloži nešto više od 50 hiljada konvertibilnih maraka.

Trebinjke su se u finale plasirale nakon velikog preokreta u polufinalu i pobjede nad ekipom ŽKK „Livno“ rezultatom 74:63.
Košarkašice trenera Milorada Nadaždina dobro su otvorile utakmicu i od početka do kraja meča su bile u vođstvu.

Osim Kešeljević, koja je imala dabl-dabl učinak – 33 koša i 11 asistencija, istakle su se i Škrivan sa 18 koševa i devet skokova i Papović sa sedam koševa i 16 skokova.
Mlada Kešeljević je proglašena za MVP titulu u kategoriji kadetkinja Lige mladih.

Trener Milorad Nadaždin kazao je da je prezadovoljan sa onim što su njegove igračice pokazale tokom cijelog prvenstva, te da je posebno ponosan na činjenicu da su i bez najbolje igračice – Kešeljević, uspjele da pobijede.

„One su budućnost ne samo trebinjske ženske košarke, već i šire“, rekao je Nadaždin.
Košarkašice kluba su veoma zahvalne na prijemu kod gradonačelnika, trener Nadaždin se takođe zahvaljuje na odvojenom vremenu te dosadašnjoj pomoći od strane Gradske uprave, bez koje ovaj klub ne bi mogao da egzistira.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here