Naslovnica Region Vojska, policija i studenti u protestu “Protiv diktature”!

Vojska, policija i studenti u protestu “Protiv diktature”!

Sindikati policije i vojske Srbije podržali su proteste studenata “protiv diktature”, a danas i sami izašli na ulice poručujući: “Ministri, voljno”.

Današnji protest počeo je u podne pred Vladom Srbije, a Nemanjina i Ulica kneza Miloša bile su pune ljudi koji su došli da podignu glas “protiv diktature” u ovoj zajedničkoj akciji vojske, policije i studenata.

Ovo je i prvi u nizu protesta protiv diktature na kojem će biti govornika, a jedna poruka već je odjeknula gradom: “Srpski vojnik i policajac nikada neće biti protiv svog naroda”.

Nezadovoljni stanjem u zemlji i načinom na koji sistem tretira njih, kao jedan od svojih stubova, Reprezentativni Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije najavili su danas u podne okupljanje uz poziv: “Nema predaje”, a policija je pre nekoliko dana uputila jasnu poruku političarima, stajući uz protestante.

Dolazak u Beograd najavili su i demonstranti iz Novog Sada, a i mladi Srbi u Beču izašli su na ulice da bi poslali poruku podrške “protestima protiv diktature”.

Kolona je od Vlade Srbije krenula ka Terazijama, uprkos kiši i vetru, a onda i preko Brankovog mosta. Doduše, tu se i “razbila”, budući da redari zbog bezbednosti propuštaju grupu po grupu – javlja portal Noizz.rs.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here