Naslovnica Trebinje Veterani FK “Crvena Zvezda” na prijemu u Gradskoj upravi Trebinje

Veterani FK “Crvena Zvezda” na prijemu u Gradskoj upravi Trebinje

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović primio je danas u Gradskoj upravi Trebinje veterane slavnog Fudbaloskog kluba “Crvena zvezda”.

Povod sastanku je najavljena utakmica između veterana FK “Crvena zvezda” i FK “Leotar”koja će se odigrati danas u 16 časova.

Gradonačelnik Trebinja je na današnjem sastanku upoznao predstavnike Crvene Zvezde sa planovima Gradske uprave Trebinja u razvoju sporta. Petrović je istakao da postoji želja da se trebinjskom fudbalu vrati stari sjaj i da se stvore uslovi da Trebinje postane regionalni sportski centar.

Kako je Petrović istakao, u planu je izgradnja pomoćnog terena sa vještačkom travom, atletska staza, zatvoreni bazen i dr. sportski objekti, koji će sportistima biti na raspolaganju za trening i pripreme.

Predstavnici Crvene Zvesde su na današnjem sastanku konstatovali da bi igrači Zvezde mogli jedan dio svojih priprema voditi upravo u Trebinju.

Na sastanku su danas bili velikani fudbala – poznata imena Vladimir Petrović – Pižon, Ratomir Dujković, Jovan Aćimović Kule.

Grad Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here