Naslovnica Trebinje Unutarstranački izbori DNS: Petar Ivanković ponovo predsjednik GO Trebinje

Unutarstranački izbori DNS: Petar Ivanković ponovo predsjednik GO Trebinje

Unutarstranački izbori, koji su sprovedeni u svim gradskim i opštinskim odborima Demokratskog Narodnog Saveza /DNS/, završeni su i u GO Trebinje, saopštavaju iz trebinjskog odbora ove partije.

Izabran je novi gradski odbor stranke, predsjednik gradskog odbora, sekretar, predsjednik mladih kao i četiri potpredsjednika gradskog odbora DNS-a Trebinje.

Za predsjednika, po prijedlogu svih mjesnih odbora DNS-a, na sinošnjoj sjdnici izabran je Petar Ivanković.

Stari i novi predsjednik GO DNS-a, dr Petar Ivanković, se zahvalio na ukazanom povjerenju te istakao da Demokratski Narodni Savez u Trebinju vodi ispravnu i zdravu politiku i da sve veći broj ljudi u ovom gradu prepoznaje politiku DNS-a, što pokazuje i rezultat proteklih izbora na kojima je DNS osvojio oko 1500 glasova.

Za predsjednika gradskog odbora mladih, po prijedlogu mjesnih odbora, izabran je Bojan Šapurić.

Šapurić se zahvalio na ukazanom povjerenju te dodao da su rezultati u protekle četiri godine vidljivi. Velika podrška našem odboru je bila neizostavna i od strane Gradskog odbora, a isto tako i od samog Predsjedništva mladih DNS- a Republike Srpske.

Ujedno se možemo pohvaliti sa velikim brojem akcija koje su mladi sproveli u protekle četiri godine te samom jačanju i širenju broja mladih što je i sam rezultat pokazao, kao i povjerenje koje je ukazano mladima na proteklim izborima i broju kandidata iz reda mladih na listi.

U budućem periodu odrediti ćemo dalje ciljeve i planove Odbora mladih te nastaviti sa još efektivnijim radom.

Funkciju sekretara Gradskog odbora u naredne četiri godine vršiće Maja Vuković.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here