Naslovnica Trebinje Učesnici Dukatfest-a posjetili Gradsku upravu Trebinje

Učesnici Dukatfest-a posjetili Gradsku upravu Trebinje

Овогодшњи 10. “Дукатфест” осим у Бањалуци одржаће се и у Требињу. Данас у просторијама Градске управе уприличен је пријем за учеснике „Дукатфеста“ 2017. У име Градске управе присутне је поздравио замјеник градоначелника Мирко Ћурић и начелник Одјељења за друштвене дјелатности Зоран Милошевић.

„Част ми је и велико задовољство, да вас поздравим у име Градске управе Требиња, поводом 10. јубиларног у Републици Српској и по први пут у Требињу интернационалног фестивала фолклора „Дукатфест“ и зажелим добродошлицу нашим гостима из Пољске, Индонезије и Порторика“, рекао је Ћурић.

Učesnici Dukatfest-a posjetili Gradsku upravu Trebinje

Градска управа Требиње је с радошћу прихватила да буде домаћин овог својеврсног фестивала фолклора, сматрајући да он промовише баштињење вриједности свих народа и култура. Смотра фолклора је добра прилика да се научи о култури других народа и њиховој традицији.

Učesnici Dukatfest-a posjetili Gradsku upravu Trebinje

„Желим да Вас увјерим да је Град Требиње град отвореног срца према свим људима добре воље, без обзира на различитост у нацији, вјери, култури, обичајима, боји коже“, додао је замјеник градоначелника Мирко Ћурић.

trebinje.rs.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here