Naslovnica Trebinje Turski ambasador i direktor Agencije TIKA kod gradonačelnika Trebinja

Turski ambasador i direktor Agencije TIKA kod gradonačelnika Trebinja

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović primio je danas NJ.E. ambasadora Republike Turske g. Halduna Koča, direktora Turske razvojne agencije TIKA u BiH g. Faruka Alimdžija i njihove bliske saradnike.

Na sastanku je bilo riječi o investicionim sredstvima koje je Republika Turska, posredstvom Agencije TIKA, uložila u rekonstrukciju Kulturnog centra Trebinje.

Kako je javnost već upoznata, Turska je u ovaj projekat uložila 1.700.000 evra, a objekat je kompletno renoviran, modernizovan i opremljen.

Ambasador Koč je na današnjem sastanku rekao da ova investicija, kao i druge turske investicije, predstavlja dio otvorene politike Republike Turske. Koč je naglasio da projekat rekonstrukcije Kulturnog centra u Trebinju predstavlja izraz želje da se kroz konkretno ulaganje učini nešto što je u javnom i opštem interesu za građane Trebinja.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović zahvalio se turskim predstavnicima na donaciji, ističući da Gradska uprava Trebinje cijeni ovu investiciju te da će se obnovom Kulturnog centra dodatno obogatiti društveni i kulturni život u Trebinju.

Grad Trebinje

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here