Naslovnica Trebinje Trebinje dobilo nagradu “Brand Leader Award”

Trebinje dobilo nagradu “Brand Leader Award”

Trebinje je svoju turističku ponudu danas predstavilo u okviru 7. Biznis konferencije „SEET 2017“ pod nazivom „Turističko tržište Jugoistočne Evrope” kojom prilikom je našem gradu od strane „Mass Media International“-a i Stručnog kolegijuma Konferencije dodijeljena prestižna strukovna nagrada iz oblasti turizma „BRAND LEADER 2017 AWARD“.

Nagrada je dodijeljena na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Turistička ponuda predstavljena kroz prezentacije i B2B sastanke naišla je na dobar odziv i veliko interesovanje aktera Konferencije, turističkih subjekata i stručne javnosti regiona Jugoistočne Evrope.

Nagrada predstavlja još jednu potvrdu i najbolji je pokazatelj da Trebinje sa svojom prepoznatljivom turističkom ponudom predstavlja neizostavan dio zajedničkog turističkog proizvoda regiona Jugoistočne Evrope, što je rezultat kontinuiranog i sistematičnog rada na stvaranju uslova za razvoj i unapređenje oblasti turizma.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here