Naslovnica Trebinje Srđan Milišić pobjednik humanitarnog turnira “Trojka iz bloka”

Srđan Milišić pobjednik humanitarnog turnira “Trojka iz bloka”

Srđan Milišić pobjednik je sportsko-humanitarnog turnira u šutiranju trojki pod nazivom „Trojka iz bloka“, koji je večeras održan na sportskim terenima „Srđan Aleksić“.

Turnir u ovoj „košarkaškoj disciplini“ drugi put je organizovan u Trebinju – zahvaljujući organizaciji „Srbi za Srbe“ iz Beograda, koja slične humanitarne akcije godinama priređuje širom Srbije.

Na takmičenje se prijavilo oko 100 naših sugrađana, koji su uplatom skromnih kotizacija – u iznosu od 5 KM i sponzorstva, pomogli socijalno ugroženoj porodici Popovac sa Ljubomira.

„U isto vreme promovišemo sport, zdrave vrednosti, druženje među ljudima, a pritom sakupljamo sredstva za nekoga kome je to zaista potrebno. Po broju prijavljenih učesnika večeras turnir je ispinio očekivanja“, rekao je Mladen Matijašević, direktor ovog projekta.

Turniri „Trojka iz bloka“, u organizaciji humanitarnog udruženja „Srbi za Srbe“ održavaju se širom svijeta, a podržali su ih brojne javne ličnosti, poput Dejana Bodiroge, Danila Ikodinovića, Borisa Malagurskog, Saše Starovića i drugih.

Radio Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here