Naslovnica Svijet Putin otkrio koliko puta su htjeli da ga ubiju

Putin otkrio koliko puta su htjeli da ga ubiju

Reditelj Oliver Stoun i predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarali su o pokušajima atentata u intervjuu koji je emitovan na televiziji Si-bi-es. Predsjednik Rusije Vladimir Putin je na pitanje reditelja Olivera Stouna o atentatima rekao:

„Znate kako kod nas kažu? Kome je suđeno da bude obješen, neće se udaviti“.

Prema njegovim riječima on vjeruje svojoj službi bezbjednosti. Tokom intervjua Oliver Stoun navodi pet nepoznatih pokušaja ubistva Vladimira Putina. Nije poznato koliko je bilo planiranih pokušaja ubistva Vladimira Putina. Mediji su nabrojali desetak slučajeva, koji su na ovaj ili onaj način bili povezani sa pokušajem atentata na ruskog predsjednika. Neposredno pred treći Putinov izbor za predsjednika 2012. godine u Ukrajini je privela dvije osobe za koje se sumnja da su pripremale atentat na njega. Oliver Stoun je trenutno završava snimanje filma o Vladimiru Putinu. On će početi da se prikazuje 12. juna.

Kako biste uvijek bili informisani posjetite Nezavisne novine. Svakodnevno imaju najnovije vijesti iz države, regiona i svijeta. Nezavisne novine su 24 sata sa Vama, a vijesti na njihovom portalu su provjerene, pouzdane, brze, tačne, istinite i jasne.

Nezavisne

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here