Naslovnica Trebinje Prva nagrada za najbolji štand na sajmu turizma u Nišu

Prva nagrada za najbolji štand na sajmu turizma u Nišu

Grad Niš je bio domaćin „18. Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora“ koji je održan u periodu 30.03.-01.04.2017. godine u hali sportskog centra „Čair“, a u okviru koga je svoju ponudu predstavilo oko 40 izlagača iz zemalja regiona među kojima i brojne nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, turoperatori i turističke agencije, hotelijeri, predstavnici banja i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, klubovi adrenalinskih sportova, etno domaćinstva, udruženja samostalnih izlagača suvenira, kao i organizatori manifestacija.

Turistička organizacija Grada Trebinja je predstavila kompletnu turističku ponudu Trebinja, kao i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu i to u okviru promotivnog štanda od 12 m2 gdje su predstavljeni hoteli, moteli, hosteli, restorani, vinarije, proizvođači suhomesnatih proizvoda, smokava i proizvoda od smokava, meda, čaja, ljekovitog bilja, pružaoci usluga avanturističkog turizma, te proizvođači suvenira i rukotvorina iz kućne radinosti, kao i turističke agencije.

Prva nagrada za najbolji štand na sajmu turizma u Nišu

Stručni žiri sajma odlučio je da Turističkoj organizaciji Grada Trebinja pripadne Prva Nagrada za najbolji štand, čime je još jednan put potvrđeno izuzetno kvalitetno, autentično, originalno i u regionalnim okvirima već prepoznatljivo predstavljanje turističke ponude Trebinja.

Sajamski tok manifestacije sva tri dana je bio propraćen različitim kulturno-umjetničkim sadržajima, promocijama, prezentacijama i brojnim radionicama, stručnim predavanjima i tribinama koje su prenijeli brojni lokalni i nacionalni mediji i autori brojnih turističkih internet portala i blogova, te radio i TV emisija.

Prva nagrada za najbolji štand na sajmu turizma u NišuŠtand Turističke organizacije Grada Trebinja je bio posjećen čitavo vrijeme trajanja sajma, što dokazuje da Trebinje predstavlja poželjnu destinaciju za stanovnike Južne Srbije, čemu u prilog govori i sve veći broj organizovanih turističkih tura koji se bilježe u Trebinju.

TO Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here