Naslovnica Trebinje Privatne firme zainteresovane da grade dodatne sadržaje budućeg zatvorenog bazena u Trebinju

Privatne firme zainteresovane da grade dodatne sadržaje budućeg zatvorenog bazena u Trebinju

Ilustracija

Prva faza na izgradnji zatvorenog olimpijskog bazena u Trebinju se privodi kraju. Završeni su svi podzemni radovi sa pratećim instalacijama, a očekuje se da projekat bude završen u predviđenim rokovima. Hidroelektrane na Trebišnjci  su do sad u ovaj projekat uložile 300.000 KM, javlja Hercegovinapress.

Dogovoreni rok radova je 580 dana, što znači da bi trebinjski zatvoreni bazen svoja vrata mogao otvoriti početkom 2019. godine.

– Unutar zatvorenog bazena postoje projekti kao što je teretana od 400 kvadrata, spa centar od 300 kvadrata, 6 poslovnih prostora za iznajmljivanje, jedan poslovni prostor za prodavnicu mješovite robe, restoran sa baštom i pogledom na rijeku Trebišnjicu i motel sa 12 soba – rekao je Luka Petrović, gradonačelnik Trebinja.

Upravo za ove objekte zainteresovani su i neki privatni preduzetnici. Zbog toga je gradonačelnik tražio saglasnost Skupštine jer ovi sadržaji nisu predviđeni u ugovoru HET-a i ne spadaju u djelatnosti Hidroelektrana na Trebišnjici koje u potpunosti finansiraju izgradnju objekta vijednog više od 10 mil KM.

BankeiBiznis.com

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here