Naslovnica Trebinje Počeo Sajam zapošljavanja u Trebinju – Poslodavci nude radna mjesta! (FOTO)

Počeo Sajam zapošljavanja u Trebinju – Poslodavci nude radna mjesta! (FOTO)

U Trebinju je danas počeo prvi Sajam zapošljavanja koji se realizuje uz podršku Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite i Projekta zapošljavanja mladih, a u organizaciji regionalne Filijale Trebinje Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Sajam je svečano otvoren u 10 časova, u Domu mladih Trebinje, a u periodu od 10:30 do 14:30 građani koji su u potrazi za poslom moći će posjetiti sajamske štandove i razgovarati sa poslodavcima iz Trebinja, Hercegovine i Crne Gore.

Na svojim štandovima nova radna mjesta će danas ponuditi firme Color Studio Trebinje, Lotex, Pađeni, Tarana, Peron, Cerovac, Frikom, Bonita, German Invest, Oriflame, AD “Popovo Polje”, Hotel Leotar i drugi.

Iz firme Color studio d.o.o. Trebinje kažu da su, zbog proširenja obima posla, ovoj firmi potrebni fasaderi i moleri te pozivaju građane koji posjeduju ove kvalifikacije da posjete njihov štand i prijave se za radna mjesta. Kako iz Color studia kažu, ovo je idealna prilika za sve zainteresovane da direktno dođu do poslodavca, ali i trebinjskim poslodavcima da bolje upoznaju tržište radne snage i, prema svojim mogućnostima, ponude nova radna mjesta u Trebinju.

Direktor filijale Zavoda za zapošljavanje Trebinje Dragan Popović kaže da se za sajam prijavilo 25 poslodavaca iz Trebinja, a tu je i značajan broj uslužnih djelatnika iz crnogorskog primorja.

Počeo Sajam zapošljavanja u Trebinju - Poslodavci nude radna mjesta! (FOTO)

Prema Popovićevim riječima cilj je omogućiti neposredan kontakt poslodavcima i nezaposlenim licima koji će imati priliku da predaju biografije.

Građani Trebinja će danas imati jedinstvenu priliku da, prema svojim kvalifikacijama, direktno upoznaju poslodavca i prijave se za radna mjesta.

Trebinjski sajam zapošljavanja biće otvoren danas do 15 časova.

Počeo Sajam zapošljavanja u Trebinju - Poslodavci nude radna mjesta! (FOTO)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here