Naslovnica Zabava Oskarovac Ben Aflek na liječenju od zavisnosti

Oskarovac Ben Aflek na liječenju od zavisnosti

Ben Aflek je i dalje fokusiran na svoje zdravlje. Samo kratko nakon što je oskarovac na socijalnim mrežama objavio da je završio tretman za zavisnike od alkohola, Aflek nastavlja u ritmu zdravlja.

“On ne želi da prolazi kroz bilo šta sa čim se susretao ranije”, kaže izvir blizak glumcu. “On nastavlja u zdravom i izbalansiranom smjeru.”

Izvor takođe negira da je Aflekova rehabilitacija imala veze sa Dženifer Garner. Holivudski glumac odlučio je učiniti sve sam, uključujući i javnu objavu.

“Nije htio da se skriva. Nastaviće raditi na ovome. Rehabilitacija je samo korak i to je jedan progresivni proces sveukupno. Ben je na dobrom putu.”

A ovako je to Aflek objavio na Fejsbuku:

“Završio sam tretman za zavisnike od alkohola, to je nešto sa čim sam imao posla u prošlosti, to je nešto u što ću ulagati trud da se izborim

Ben je dodao: “Želim da živim punim plućima i da budem najbolji otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć ako vam je potrebna, ali i biti izvor snage svima onima kojima treba pomoć, ali koji su uplašeni da preduzmu prve korake.”

Glumac se zahvalio i Dženifer Garner sa kojom ima troje djece. Aflek se od Garnerove razveo 2015. godine.

“Pravi sam sretnik jer imam ljubav svoje porodice i prijatelja, uključućići Džen, koja me je podržavala i brinula za našu djecu dok sam sve ovo radio”, objašnjava Aflek. “Ovo je samo jedan od koraka koje sam preduzeo na putu ka potpunom oporavku”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here