Naslovnica Trebinje Novi Gradski odbor PDP-a

Novi Gradski odbor PDP-a

Na 6. redovnom saboru trebinjskog PDP-a danas je izabran sastav novog gradskog odbora, koji će stranku u Trebinju voditi u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Više od stotinu saborskih delegata imenovalo je 67 članova gradskog odbora, dok će još 10 članova, kako je rečeno, biti naknadno izabrano.

Saboru su prisustvovali i predsjednik PDP-a Branislav Borenović, počasni predsjednik stranke Mladen Ivanić, potpredsjednik Igor Crnadak, partijski čelnici iz hercegovačke i drugih regija Srpske, te izaslanici stranaka koalicionih partnera.

Borenović je rekao da je vrh Partije demokratskog progresa danas u Trebinju kako bi dao punu podršku novom gradskom odboru stranke, uvjeren da će izabrani gradski odbor biti „bastion PDP i brana građanima Trebinja“.

PDP ostaje privržen razvoju ovog grada. Mi imamo velike planove na narednih opštim izborima i želimo u Trebinju da pobijedimo“, rekao je Borenović, dodajući da su za ovakva očekivanja glavni razlog „četiri godine uspješnog rukovođenja gradom“.

Nakon sabora u pozorišnoj sali Kulturnog centra planirana je i javna tribina za građane pod nazivom „Kuda ide Srpska?“, na kojoj će govoriti čelni ljudi PDP-a.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here