Naslovnica Zabava Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!

Muška moda se ne mijenja tako često ni drastično kao što je to slučaj sa ženskom. Varijacije su vrlo suptilne, a promjene se mogu vidjeti u obliku kragne, printova i modela farmerica. Iako žene svake sezone mijenjaju ono što je moderno, one baš i ne vole kada muškarci to rade. Ako pitate žene, one bi najradije da se muškarci pridržavaju klasičnih modela i da ne eksperimentišu mnogo. Pogledajte šta je to danas u trendu kod muškaraca, a šta žene preziru.

PRSLUCI

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!

Muškarci nose prsluke preko majice, bilo raskopčane ili zakopčane. Prsluk preko obične majice pokazuje da se muškarac malo više potrudio oko svog izgleda, a da je pritom ostao kežual. Ipak, sav taj trud pada u vodu, jer žene smatraju ovakvo odjevanje simpatičnim, nikako seksi. Prsluk preko majice ih, kako kažu, podsjeća na konobara ili dječake u horu.

DUBOK V IZREZ

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!

Obična majica sa V izrezom djeluje stilizovanije i seksipilnije nego sa običnom, polukružnom kragnom. Ipak, neki muškarci su ovaj trend odveli u krajnost, zbog čega žene prosto lude, a za to se najviše krive hipsteri. Ako mogu da se vide dlake na prsima ili “muški dekolte”, izrez je definitivno predubok. Žene smatraju da dublji V izrez mogu samo one da iznesu, a ne muškarci, pa čak ni oni sa najizvajanijim tijelima.

GUSTA BRADA

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!

Kao i kod majica sa V izrezom, i za ovaj trend se najviše krive hipsteri. Muškarci su počeli da puštaju ogromne brade da bi dokazali koliko su muževni. Međutim, brada je praktična, tvrde stručnjaci, jer štite osetljivu kožu lica zimi od hladnoće i ljeti od UV zraka. Ipak, žene mrze ovaj trend i smatraju da je užasno ljubiti se sa bradatim muškarcem.

IZDEPILIRANO TIJELO

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Iako vole obrijano lice, žene ne podnose ako muškarci to rade ispod vrata. U poslJednjih nekoliko godina, postalo je vrlo popularno uklanjati dlake sa cijelog tijela, ali žene smatraju da to uopšte nije muževno.

 

MAJICE “SILEDŽIJKE”

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Nekada su se ove majice nosile isključivo ispod odjeće, a onda su odjednom muškarci počeli da ih nose kao poseban dio odjeće. Možda je to dobar način za pokazivanje mišića, ali ženama to uopšte nije atraktivno. Takozvane “siledžijke” su ženama odbojne čak iako se samo naziru ispod košulje.

MUŠKE TORBE

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Muškarci su izgleda postali intrigirani sadržajem ženske torbe, pa su riješili da je i sami nose. Žene možda imaju razloga da nose velike torbe, jer im je potrebno dosta proizvoda tokom dana, ali zašto je tolika torba potrebna muškarcima? Mnoge modne kuće su pokrenule ovaj trend koji žene nikako ne razumiju.

USKE KUPAĆE GAĆICE

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Možda su udobne, ali uske gaćice uopšte nisu atraktivne. Čak i Danijel Krejg izgleda smiješno u njima dok trči plažom. Istraživanja pokazuju da žene najviše vole da na muškarcima vide šortseve do kolena, kao one koje nose surferi.

PREUSKE FARMERICE

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Nema ničeg lošeg u uskim pantalonama, ali žene mrze kada muškarci nose preuske pantalone, poput onih koje i one same nose. Džastin Biber i momci iz benda “One direction” su glavni krivci za ovaj trend, a mnoge žene se slažu da muškarci u takvim pantalonama izgledaju kao da nose helanke.

 

“UGG” ČIZME

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Kao i što je bio slučaj kod žena, i muškarci su počeli da nose “Ugg” čizme zbog njihove udobnosti. Čak je i Farel Vilijams bio opsjednut ovim čizmicama koje postoje i u muškoj verziji, mada djeluju identično kao ženske. Koliko god se trudili, ovakve čizme nikada neće izgledati muževno.

 PREKRATKI ŠORTSEVI

Muškarci pažnja! Ove muške modne dodatke žene preziru!Trend kratkih muških šortseva žene uopšte ne mogu da podnesu. Ova moda iz osamdesetih bi, po ženama, tamo i trebalo da ostane. Koliko god imali dobre noge, ovakav izgled se ženama uopšte ne dopada i smatraju da je tolika količina vidljjivih dlaka skroz odbojna.

Žena blic

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here