Naslovnica Trebinje Menadžeri hotelijerstva na sastanku sa zamjenikom gradonačelnika

Menadžeri hotelijerstva na sastanku sa zamjenikom gradonačelnika

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić sastao se danas sa 15 diplomiranih menadžera hotelijerstva i ekonomista iz oblasti turizma koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje.

Sastanku koji je održan u prostorijama CISO centra Zavoda, prisustvovali su i direktor JU Turističke organizacije Trebinje Marko Radić i direktor Zavoda za zapošljavanje Trebinje Dragan Popović.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom i planom turističkog razvoja Trebinja, koji otvara mogućnost da se kroz različite projektne prijedloge uključe i svi zainteresovani nezaposleni diplomci iz ove oblasti.

Cilj je unaprijediti turističku ponudu Trebinja te su svi prijedlozi koji vode snažnijoj turističkoj afirmaciji dobrodošli.

„ Grad Trebinje je spreman dati podršku svima onima koji se nalaze na Zavodu za zapošljavanje a imaju dobre ideje, pogotovo kada je u pitanju oblast turizma, što bi trebalo u budućnosti da za naš grad bude među glavnim prihodima, bilo da je u pitanju vjerski, sportski ili neki drugi vid turizma“,istakao je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

Direktor Zavoda za zapošljavanje, Dragan Popović prisutne je upoznao sa radom Zavoda i projektima koji su u toku, te ih pozvao na Sajam zapošljavanja koji će se održati u Trebinju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here