Naslovnica Hercegovina Lijepe vijesti iz udruženja dijabetičara i ostalih zainteresovanih lica Trebinje – Potpisan...

Lijepe vijesti iz udruženja dijabetičara i ostalih zainteresovanih lica Trebinje – Potpisan Protokol o saradnji sa kompanijom Sani Optik

Udruženje dijabetičara i ostalih zainteresovanih lica Trebinje je na osnovu ranije saradnje na Svjetski dan zdravlja 7.4.2019. godine, dogovorilo i zvanično potpisalo protokol o saradnji sa kompanijom Sani Optik za sve dijabetičare i članove njihovih porodica, kao i za dijabetičare udruženja “Diabeta” iz Bijeljine i dijabetičare Udruženja Regije Banja Luka. Ovaj protokol o saradnji će značajno olakšati i poboljšati život dijabetičara.

Sani Optik će za sve građane oboljele od dijabetesa i članove njihovih porodica obezbijediti sljedeće pogodnosti:

  • 20% popusta na redovne cijene dioptrijskih okvira i naočala za sunce vrijednosti preko 200 KM
  • 15% popusta na redovne cijene dioptrijskih okvira i naočala za sunce vrijednosti do 200 KM
  • 10% popusta na redovne cijene dioptrijskih stakala
  • 10% popusta na redovne cijene slušnih aparata
  • besplatna provjera vida i sluha
  • mogućnost kupovine na više mjesečnih rata (odloženo plaćanje na 12 mjeseci) putem administracione zabrane i penzionih čekova.

Da bi se ostvarile gore navedene pogodnosti, potrebno je da članovi udruženja dijabetičara, na uvid, zaposlenima u Sani Optik dostave Dnevnik samokontrole, u kojem se nalaze sve informacije o licu koje je član jednog od pomenutih udruženja dijabetičara.

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija Sani Optik svojim klijentima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provjere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individualnih oliva u slušne aparate i slično.

Asortiman proizvoda koji se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahtjeva lokalnih tržišta.

Obuhvata:

  • dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svjetskih brendova: Gucci, Boucheron, Saint Laurent, Brioni, Salvadore Ferragamo, Chloe, Moschino, Missoni, Pomellato, Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Nike, Puma, Zero RH, La Martina, Replay, Calvin Klain, Borsalino, Sisley, Benetton, Bikkembergs, Iceberg itd.
  • dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima se posebno izdvaja Essilor
  • kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva.
  • slušne aparate švajcarske kompanije Phonak i Sonic.

Stručnost, iskustvo i tradicija duga 67 godina izdvaja Sani Optik na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svijet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.

Nada Bijedić, predsjednica Udruženja dijabetičara i ostalih zainteresovanih lica Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here