Naslovnica Kultura Kulturni centar Trebinje: Repertoar bioskopa

Kulturni centar Trebinje: Repertoar bioskopa

U bioskopu trebinjskog Kulturnog centra od sutra se prikazuju dva nova filmska ostvarenja.

Film „U velikom stilu“ sa Morganom Frimenom , Majkl Kejnom i Alanom Arkinom u glavnoj ulozi prikazivaće se 14. 18. i 19. aprila u 18 časova.

Kulturni centar Trebinje: Repertoar bioskopa

Trojica penzionera,Vili, Džo i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svog novca.

Od zamršenog planiranja do savršene pljačke, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate ,šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob.U svakom slučaju otići će u Velikom stilu….

Ova komedija traje 96 minuta.

U terminima od 20 časova istih datuma (14. 18. i 19. april) na programu su projekcije filma „Paklene ulice 8“.

Kulturni centar Trebinje: Repertoar bioskopa

Sada kad su Dom i Leti na medenom mjecesu, Brajan i Mia u penziji-a ostatak ekipe oslobođen-svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti sa iskušenjima kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica Nju Jorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora ,naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu porodicu….

Glavne uloge tumače Vin Dizel, Šarliz Teron i Dvejn Džonson, a film traje 136 minuta.

KC Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here