Naslovnica Trebinje KMF Leotar dobio donaciju od proslavljenog sportiste

KMF Leotar dobio donaciju od proslavljenog sportiste

KMF Leotar, na početku priprema za novu sezonu  dobio je donaciju u vidu sportske opreme od proslavljenog srpskog košarkaša reprezentativca Nemanje Bjelice. Donacija je realizovana zahvaljujući Vladimiru Ćuku i gradonačelniku Trebinja Luki Petroviću.

Prilikom nedavne posjete Beogradu , gradonačelnik Petrović upriličio je sastanak  sa Vladimirom Ćukom da Bjelici predstavi potencijale grada Trebinja te pogodnosti za sve zainteresovane investitore.

U neformalnom razgovoru košarkaš Nemanja Bjelica izrazio je veliko interesovanje za ulaganje u Trebinje i sport, gdje je nekoliko puta boravio i pripremao se za sezonu utakmica.

Bjalica je najavio posjetu Trebinju u toku naredne godine, kada mu obaveze u NBA dozvole, kako bi se detaljnije upoznao sa mogućnostima za ulaganje u naš grad.

Ćuk  je upoznao Bjelicu o uspjesima i trenutnoj situaciji u jedinom premijer ligašu iz Trebinja „KMF Leotar“, inače aktuelnom osvajaču Kupa Republike Srpske. Takođe Ćuk ističe da pored prvog tima klub ima i mlađe kategorije koje broje oko pedesetak članova.

Bjelica je naglasio da mu je cilj i želja da ova donacija pored vjetra u leđa prvom timu, ima za cilj da stimuliše i najmlađe članove kluba, u culju da se što više djece iz našeg grada bavi sportom.

„Životni putevi su me spojili sa ovim divnim gradom, gdje sada imam dosta prijatelja i rodbine, slušao sam mnogo lijepih priča o Trebinju, o poznatim pjesnicima, sportistima, glumcima, muzičarima i mnogim drugim istaknutim Trebinjcima… Ovo je prilika da se još više povežem sa Trebinjem, kao sportista i neko ko razumije potrebu da se pomogne sportu i mladima. Trebinje je rasadnik uspješnih sportista , nema potrebe da naglašavam koji su sve uspješni sportisti rođeni u Trebinju ili usko povezani sa njim, ulaganjem u sport možemo samo očekivati da se iznjedre novi uspješni sportisti i reprezentativci, naša je obaveza da pomažemo djeci i da im obezbjedimo da odrastaju uz sport“ zaključio je Bjelica.

„Klub malog fudbala Leotar je u protekloj sportskoj godini pokazao da je trenutno najuspješniji sportski kolektiv u gradu, moram da istaknem da sam fasciniran borbom ljudi koji ga vode da bi se izborili za svoj kolektiv i njegovo bolje sutra. Želim da izrazim veliku zahvalnost Nemanji Bjelici što želi da pomogne KMF Leotar i da pomogne djeci iz Trebinja, želim da naglasim da je grad Trebinje otvoren za uspješne sportiste i ljude dobre volje za saradnju na obostrano zadovoljstvo“, rekao je gradeonačelnik Luka Petrović.

Grad Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here