Naslovnica Trebinje Ivana Ninković na prijemu u Gradskoj upravi Trebinje

Ivana Ninković na prijemu u Gradskoj upravi Trebinje

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović primio je danas poznatu trebinjsku sportistkinju i učesnicu Olimpijskih igara u Londonu Ivanu Ninković sa kojom je u polučasovnom razgovoru razmijenio mišljenja o sportu i njenom životu u Americi.

Kako je gradonačelnik danas istakao, Trebinje je grad koji je u svojoj istoriji izdnjedrio brojne vrsne sportiste, ali je u sadašnjem trenutku našu djecu i omladinu potrebno dodatno stimulisati i usmjeriti ka sportu i zdravim životnim i radnim navikama.

“Smatram da je potrebno djecu uputiti na sportske aktivnosti još od ranog uzrasta i djelovati protiv ekspanzije u upotrebi savremene tehnologije – kompjutera i telefona, jer to nije dobro za zdravlje naše djece. Potrebno je stimulisati djecu i omladinu da se bave sportom, jer želimo izgraditi zdravo društvo”, rekao je gradonačelnik.

Ivana Ninković na prijemu u Gradskoj upravi Trebinje

Ivana Ninković se i dalje uspješno bavi plivanjem i studira inžinjerstvo – smjer prgramiranje na državnom koledžu u Arizoni. Njen radni dan ispunjen je nizom školskih i sportskih aktivnosti koje s jednakim entuzijazmom i uspjehom obavlja.

Gradonačelnik Petrović je danas pohvalio napore ove mlade trebinjske plivačice i istakao da je ona primjer kakav naša omladina treba slijediti. Petrović je rekao da je Ninkovićeva jedan od ambasadora našeg grada koji Trebinje promovišu i predstavljaju u najboljem svijetlu, te da ima podršku Grada Trebinja.

Grad Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here