Naslovnica Zanimljivosti Hello Talk: Aplikacija za zabavno učenje stranih jezika

Hello Talk: Aplikacija za zabavno učenje stranih jezika

Ako želite da naučite neki strani jezik van učionice na zanimljiv i interaktivan način aplikacija HelloTalk je pravi izbor za vas. Pomoću ove aplikacije možete da se dopisujete sa ljudima širom sveta i tako bolje upoznate jezik i kulturu drugih zemalja.

Kako funkcioniše HelloTalk?

Ova aplikacija se može besplatno skinuti za iOS i Android telefone za standardnu verziju gde učite samo jedan jezik. Nakon instaliranja aplikacije vrlo je jednostavno napraviti svoj profil gde unosite svoj maternji jezik, jezik koji želite da učite, ime, sliku i kratak opis po želji.

KADA NAPRAVITE PROFIL APLIKACIJA VAS AUTOMATSKI POVEZUJE SA OSOBAMA ČIJI JE VAŠ ODABRANI JEZIK ZA UČENJE MATERNJI I SA ONIMA KOJI UČE SRPSKI.

Ovime počinje proces nalaženja osoba koji žele da se dopisuju, pomomgnu vam da naučite jezik i željni su da nauče srpski. Poenta je da vama neko pomogne u učenju jezika i vi njima. U pretrazi ove aplikacije možete se povezati i sa ljudima iz Srbije koji uče isti jezik kao i vi, tako da to može da vam bude opcija za zajedničko učenje.

Ako engleski nije jezik koji želite da vežbate i učite malo je teže naći svog ’’savršenog para’’ , ali ne očajavajte sigurno ćete naći nekoga da vam pomogne da savladate jezik i odgovoriće na vaše nedoumice.

Korsne opcije na četu

Na prvi pogled čet u okviru aplikacije HelloTalk izgleda isto kao bilo koja druga aplikacija za dopisivanje. HelloTalk  čet ima sledeće opcije:

za slanje slika,
za slanje audio poruka (koje su jako korisne u vežbanju izgovora ili slušanja),
pravljenje crteža,
za obavljanje poziva

Hello Talk: Aplikacija za zabavno učenje stranih jezika

Dodatne mogućnosti HelloTalk četa koje omogućava ova aplikacija su:

direktno prevođenje poslate ili dobijene poruke,
prebacivanje audio poruke u tekst i obrnuto tekstualne poruke u audio,
ispravljanje grešaka direktno u poruci koja vam je poslata bez potrebe da je sami prepisujete i ispravljate,
deljenje momenata, gde ljudi uglavnom stavljaju slike svog grada, zemlje, nekog putovanja ili slično.

Beleške

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here