Naslovnica Trebinje Gradonačelnik pozvao nezaposlene turizmologe da kroz projektne ideje ostvare angažman

Gradonačelnik pozvao nezaposlene turizmologe da kroz projektne ideje ostvare angažman

Na inicijativu gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića, danas je u Gradskoj upravi održan sastanak sa 23 diplomirana turizmologa, koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, kako bi zajedno sa gradonačelnikom i predstavnicima iz oblasti turizma sagledali različite mogućnosti za unapređenje turističke ponude grada Trebinja, ali i otvorili mogućnost za svoj angažman kroz adekvatne prjektne prijedloge.

Kako je danas rečeno, ovo je bila prilika da se mladi i nezaposleni turizmolozi upoznaju sa djelovanjem Gradske uprave u oblasti turizma, uređenja gradskih površina i ostalih aktivnosti vezano za turistički razvoj.

Gradonačelnik pozvao nezaposlene turizmologe da kroz projektne ideje ostvare angažman

Sastanku je prisustvovao i direktor JU “Turistička organizacija” Trebinje Marko Radić, pa su turizmolozi danas imali mogućnost i da se upoznaju sa aktuelnim programom i planom turističkog razvoja Trebinja.

Prema riječima gradonačelnika, iznesen je niz konstruktivnih prijedloga, između ostalog prijedlog razvoja baze seoskih i etno imanja, uređenja besplatnih wi-fi gradskih zona, uređenje mjesta za autokampove, kao i druge ideje čija realizacija može biti značajna za poboljšanje  turističke ponude grada.

Gradonačelnik Trebinja je danas podvukao da su svi prijedlozi koji vode ka snažnijoj turističkoj afirmaciji Trebinja dobrodošli te da će svaki turizmolog koji predloži inovativnu, kreativnu i održivu projektnu ideju imati podršku Gradske uprave Trebinje.

Grad Trebinje

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here