Naslovnica Biznis info FOTO TAPETE PO 50% NIŽOJ CIJENI!

FOTO TAPETE PO 50% NIŽOJ CIJENI!

3d foto tapete trebinje

Proljeće je, a Vi još niste odlučili na koji način ćete urediti prostor u kojem svakodnevno boravite? Osvrnite se oko sebe, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, dječija soba, bićete iznenađeni koliko je zidova u Vašem stanu savršeno mjesto za foto tapete.

TQNET dizajn studio ima specijalnu ponudu za Vas!

RELJEFNE FOTO TAPETE

Tapete u posljednje vrijeme ostvaruju veliki povrat na scenu uređenja interijera. Pogodne su za uređivanje svih prostorija u domu, ali također i za enterijere restorana i barova koji će izgledati zaista impresivno.

Reljefne foto tapete će Vaš prostor učiniti modernijim i ugodnijim za boravak. To su specijalno dizajnirane papirne tapete sa reljefnom strukturastom površinom koja daje tapeti realističnost, a i otpornija je na ogrebotine.

reljefne foto tapete

Nudimo Vam osam različitih dezena reljefnih tapeta, na vama je samo da odaberete motiv. Da li će to biti motiv prirode, apstraktni ili dječiji motiv… na Vama je da odlučite. Sve tapete se prilagodjavaju dimenzijama vaših zidova.

Tapete napravljene od najkvalitetnijih materijala, po najvišim ekološkim standardima, podržane od ECO INSTITUTA za recikliranje, ugradnju i korištenje u boravišnim prostorima. Pogodne su i za dječije sobe jer se štampa sa ekološki prihvatljivim bojama i nisu štetne po zdravlje. Vrlo su jednostavne za upotrebu, apliciranje i uklanjanje.

Iskoristite specijalnu ponudu do 15.aprila i dobićete tapete po 50% nižoj cijeni!

Možete nas kontaktirati putem telefona 059 227 690, svakim danom od 09-16h ili putem FB stranice TQNET dizajn studio, ili putem mail-a: info@tqnet-studio.com.

Naravno, u našim prostorijama možete pogledati uzorke tapeta i predložene motive.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here