Naslovnica Zabava Da li znate šta žene vole?

Da li znate šta žene vole?

Jedan psihoterapeut kaže da jedini način da pružite ženi najbolji seks jeste da obratite svu pažnju na nju. Šta ona radi kad ste u krevetu? Kako vam pokazuje da uživa? Da li se smeši, da li je tiha ili nežno uzdiše?

Naučite kako da čitate žensko telo i sve njene odgovore na vaše poteze kao bukvar. Nemojte čekati da vam ona nacrta šta želi – velika je verovatnoća da se stidi da vam kaže. Ako imate sreće da ste u vezi sa osobom koja može da izrazi svoje želje, ono što je bilo dobro juče, danas neće toliko prijati, pa ipak morate da obratite pažnju na znake koji vam govore šta ona želi.

Kada znate šta ona zaista voli i želi, možete biti čovek koji će joj ispuniti sve fantazije i biti najbolji ljubavnik njenog života.

Neke žene uživaju u romantičnom vođenju ljubavi na krevetu posutom laticama, dok druge vole kada ih uhvatite nespremne na bilo kom mestu. To je sve individualno i zavisi od raspoloženja vaše partnerke. Nemoguće je predvideti akciju koju će vaša partnerka smatrati najboljim seksom u životu, pa samim tim nema smisla da pokušavate to da otkrijete.

Umesto toga, fokusirajte svoju energiju i vreme na to da budete pažljivi, dobri i kul prema njoj. To vas možda neće odmah vinuti u zvezde, ali je definitivno pravi put.

Još jedna stvar je jako važna – ako je žena emotivno vezana za vas i oseća se dovoljno opuštenom da vam otkrije celu sebe – na pravom ste putu. Tada možete preći liniju dobrog i imati sjajan seks.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here