Naslovnica Zabava Čujte pjesmu sa kojom će Srbija na Evrosong (VIDEO)

Čujte pjesmu sa kojom će Srbija na Evrosong (VIDEO)

Numera In Too Deep predstavljena je nakon nekoliko mjeseci rada na pjesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, a otpjevaće je Tijana Bogićević.

Kako je ranije objavljeno, iza srpske pjesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonix International”-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

“Pjesma je svjetska, ali ima balkanski element. Trebalo nam je dva-tri mjeseca da numera bude gotova. ‘Pesma Evrovizije’ je modernizovana u posljednjih nekoliko godina. Predstavljaju se nove ideje, kvalitet je na visokom nivou i čitavo takmičenje ide naprijed, u budućnost“, poručio je Borislav Milanov, jedan od autora numere, na nedavno održanom druženju sa predstavnicom Srbije u Galeriji RTS-a.

Tijana Bogićević ne krije zadovoljstvo i navodi da ne osjeća strah, jer se pjevanjem bavi cijeli život: „Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pjesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo – kako bude“, prenosi RTS.

Da je evrovizijska publika sa nestrpljenjem čekala ovogodišnju pjesmu iz Srbije govori i podatak da je instrumentalni dio pjesme In Too Deep, koji je prije četiri dana objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu „Pjesme Evrovizije“, pogledalo gotovo 250 hiljada ljudi, dok kladionice srpsku pjesmu već sada svrstavaju u sam vrh favorita za pobjedu na 62. „Evrosongu“.

Takmičenje za „Pjesmu Evrovizije“ će biti održano u Kijevu, u Ukrajini. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, veliko finale je 13. maja, a RTS će direktno prenositi sve tri večeri, javlja danas.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here