Naslovnica Hercegovina U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine – Prijavite...

U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine – Prijavite se!

U organizaciji HP media group, Frizerske akademije FAIPA i Butika “Stil” iz Trebinja, ovoga proljeća  se u Trebinju, po prvi put, održava spektakularni događaj Izbor za Miss Istočne Hercegovine. Riječ je o novom događaju koji se organizuje u saradnji tri domaće firme, a podršku organizatorima su već pružili brojni sponzori i poznata TV lica .

Finalni izbor djevojke koja će ponosno ponijeti krunu HP Miss Istočne Hecegovine, kao i djevojaka koje će ponijeti titule iz drugih kategorija, održaće se u mjesecu maju. Prijave za izbor su još u toku, a trajaće do  23. marta – kažu iz organizacionog tima HP Media group i pozivaju djevojke da se prijave.

Po okončanju perioda za prijave, stručni žiri će napraviti primarnu selekciju, a nakon toga će biti organizovano glasanje za širi auditorijaum, i to putem društvene mreže Fejsbuk /Facebook/.

U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine - Prijavite se!“Ovaj dio izbora će se završiti u prvoj dekadi aprila, a potom slijede kastinzi, profesionalno fotografisanje i intervjui sa djevojkama koje su osvojile najviše glasova. Konačno, tokom mjeseca aprila će biti izabrano 12 finalistkinja, koje budu najbolje ocjenjene od publike i stručnog žirija manifestacije” – ističu iz HP Media i dodaju:

“Svih 12 finalistkinja će imati zadovoljstvo da uradi profesionalni “foto-shooting u jednom od najljepših gradova na obalama Jadrana, o čemu će se pobrinuti organizatori.”

U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine - Prijavite se!

U okviru finalne večeri biće izabrana Miss Istočne Hercegovine 2017. Međutim,  osim ove laskave titule, biće dodjeljene i druge titule u raznim kategorijama.

Organizatori kažu da djevojke mogu da očekuju izuzetno vrijedne nagrade, putovanja, novčane nagrade, kao i brojne nagrade sponzora manifestacije, ali i mogućnost daljeg razvoja karijere i sklapanje ugovora za rad u modelingu ili drugim djelatnostima.

Finale će biti medijski praćeno, a voditelj finalne večeri biće jedno od najgledanijih TV lica u BiH Aleksandar Hršum – voditelj “talk show” programa „Zabranjeni forum“ TV Pink.

U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine - Prijavite se!Na kraju, potrebno je reći da će događaj HP Miss Istočne Hercegovine ne samo afirmisati djevojke i možda postaviti trajne temelje za njihove buduće angažmane, već će ovaj događaj osvježiti i obogatiti zabavni sadržaj Grada Trebinja, što predstavlja poseban značaj kada se uzme u obzir da se nalazimo pred novom turističkom sezonom 2017.

Detaljne informacije o HP Miss Istočne Hercegovine i protokolu za prijave možete pronaći na: http://www.hercegovinapromo.com

Najava – Aleksandar Hršum:

 

U Trebinju po prvi put izbor HP Miss Istočne Hercegovine - Prijavite se!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here